Opinie

Home  >>  Opinie

Najnowsze opinie i komentarze o firmie Land Serwis Poznań:

  1. w Poznaniu znają się na rzeczy, nie ma lepszych specjalistów od tej marki. Wiem co piszę bo zaliczyłem w Poznaniu wszystkie serwisy LR łącznie z dilerem i odniosłem wrażenie że tylko w B.G. wiedzą o co chodzi, szczególnie jeśli chodzi o elektronikę.
    [Dawid Jarecki, 21.01.2010]
  2. Usterka w moim Freelanderze została prawidłowo zdiagnozowana i naprawiona. Pokazano mi i wytłumaczone dokładnie to, co było uszkodzone, aby zapobiec temu w przyszłości.
    [Ola Kaszubowska 14.04.2010]
  3. Wszystko OK. Samochód naprawiony, koszty do wytrzymania. Zdecydowanie polecam.
    [Michał P. 4.09.2011]
  4. Polecam! Szybko, sprawnie, dobra i uczciwa cena. Rekomenduję ten serwis w sprawach elektryki, dwa wcześniejsze zakłady nie dały sobie rady, a tu żadnego problemu. Naprawa w jeden dzień.
    [Bartosz Ronkowski, 15.12.2011]
  5. Dobry warsztat. Nie mam zastrzeżeń do pracy mechaników.
    [9.02.2012, Urban]
  6. Potrzebna była szybka wymiana podstawowych rzeczy, tj. klocki, tarcze, do tego olej i filtry. Wszystko na czas i do tego w dobrej cenie.
    [Michał Michalczuk, 18.7.12]
  7. Łatwy i szybki dojazd do serwisu, miła obsługa, cena mojej usługi całkiem przyzwoita. Polecam wszystkim, którzy szukają dobrych fachowców.
    [maciej leszczyński, 29.11.2012]
  8. Samochód naprawiony solidnie, dzięki pracy na sprzęcie o najwyższym poziomie – Autologic. Wykrył wszystkie błędy, wszystko zostało naprawione. RR Sport jeździ jak nowy.
    [Krzychu Łysy, 14.05.2013]
  9. Korzystałam z usług Land Serwisu kilkakrotnie. Efekt zawsze ten sam – miło, profesjonalnie, rzeczowo. Mimo że jestem kobietą zawsze byłam poinformowana o tym co się dzieje z moim Evouqiem. Polecam warsztat z czystym sumieniem i jestem pewna że nikt kto tam się pojawi nie będzie rozczarowany.
    [Joanna Nowakowska, 26.08.2013]
  10. Naprawa w miarę szybko, mechanicy wytłumaczyli mi co i dlaczego nie działało, jak zostało naprawione.
    [Andrzej Bogatcki, 03.03.2014]
  11. Mam Discovery 3, które po powodzi było pomyte i poskładane lecz nie odpalało i jeszcze wiele innych rzeczy w nim nie działało. Woziłem się z tym autem przez parę miesięcy aż trafiłem do British Garage. Auto było do odbioru w ciągu 2 tygodni, i to z oczekiwaniem na części z Wielkiej Brytanii. Polecam – świetni fachowcy.
    [Janusz Sobieraj, 14.06.2014]
  12. Trafna diagnoza, fachowa obsługa, sprawna naprawa. Polecam
    [Właściciel RR, 07.08.2014]
  13. Szybko, fachowo, niedrogo. Mechanik z wiedzą – błyskawiczna diagnoza usterki, której nie mogło zdiagnozować trzech poprzednich mechaników.
    [Przemek Wodzisławski, 16.09.2014]
  14. Kiedy mój Range Rover Sport odmówił mi posłuszeństwa na trasie i postanowił nie jechać dalej, zadzwoniłem do Land Serwis British Garage. Pomoc otrzymałem nie tylko w kwestii naprawy, ale również przy zorganizowaniu holowania. Naprawa przebiegała szybko i co najważniejsze skutecznie. Gorąco polecam!
    [Adam Liszewski, 02.10.2014]
  15. Jestem klientką Land Serwis British Garage już prawie 2 lata. Wykonuję tu wszystkie naprawy i przeglądy, jeszcze nigdy się nie zawiodłam. Mój Jaguar X-type zawsze wyjeżdża z naprawy zadowolony :) Solidna firma.
    [Kaśka Bunik, 26.11.2014]
  16. Obsługa w Land Serwis na bardzo wysokim poziomie, profesjonalne podejście do klienta, cenne uwagi i zawsze trafne diagnozy.
    [Sebastian Freszel – właściciel Freelandera 08.01.2015]
  17. Polecam. To była moja pierwsza wizyta w Land Serwisie, z pewnością nie ostatnia. Super kontakt z klientem i bardzo sprawne wykonanie usługi, ceny przystępne. Ja i mój Land Rover Defender 90 jesteśmy zadowoleni.
    [Tomasz Goryl, 14.02.2015]
  18. Ostatnio naprawiałem w Poznaniu swojego P-38. Miałem do wymiany turbinę.
    Zadanie wykonano solidnie, na umówioną godzinę auto było gotowe, bez żadnych opóźnień a i cena dokładnie taka na jaka się umawiałem. Jeżeli muszę naprawiać auto, to tylko w Land Serwisie.
    [Zbyszek Moszczyński, 28.03.2015]
  19. Moim zdaniem zasługują na 5 z plusem, za uruchomienie mojego Discovery. Jestem kobietą i nie znam się na naprawach samochodu. Mechanicy Land Serwisu w bardzo krótkim czasie stwierdzili przyczynę i ją naprawili. Auto jeździ bez zarzutu.
    [Anna Sikorka, 1.042015]